Επιλέξτε εκείνη που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Αντικαταβολή – Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – Μετρητά – Χρεωστική – Πιστωτική

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό συνεργαζόμενων τραπεζών με την εταιρεία μας ή με αντικαταβολή εύκολα και χωρίς κόπο κατά την παράδοση της στο χώρο σας, πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. (αφορά παραδόσεις με courier)

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας, σε τραπεζικό λογαριασμό συνεργαζόμενων τραπεζών με την εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες του *Web Banking!!
Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε, κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων με την εταιρεία μας τραπεζών, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση ενημέρωσης της συναλλαγής. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο: vb_sales@hotmail.com

Αθήνα (courier)
Για αποστολές με παράδοση  σε όλη την Αθήνα σας προσφέρουμε την ειδική τιμή των 3,75 € για βάρος έως 2 κιλά. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €. Σε περιπτώσεις αποστολών με αντικαταβολή έχει πρόσθετη επιβάρυνση στη βασική τιμή του προϊόντος που ανέρχεται στο 2,50€.

Επαρχία: (courier – μεταφορική)
Courier
Για τις αποστολές στις πόλεις του δικτύου μας στην επαρχία σε 2– 3 ημέρες σας προσφέρουμε την ειδική τιμή των 3,00 € για βάρος έως 2 κιλά. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €. Σε περιπτώσεις αποστολών με αντικαταβολή έχει πρόσθετη επιβάρυνση στη βασική τιμή του προϊόντος που ανέρχεται στο 2,50€.

Μεταφορική
Για αποστολές με παράδοση μέχρι το πρακτορείο σας προσφέρουμε την ειδική τιμή των 6,00 €.

 

Με πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημά μας, επί της οδού Κύπρου 9 Τκ.18120 στον Κορυδαλλό, Κατά τις ημέρες: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή και ώρες 17:00-20:30